Hoofdweg 159, Bellingwolde
(0597) 531490
info@makelaardijboer.nl

Reidersingel 17 9695 GD Bellingwolde

438m3 / m2 - kamers

Vraagprijs : € 325.000 K.K.

Te koop

Omschrijving

Aan de karakteristieke Hoofdweg van Bellingwolde ligt op een mooie en rustige locatie dit ruime appartement van 125m² op de bovenste, tevens tweede etage van het complex. Via de portiek is het appartement te bereiken doormiddel van een lift. Met de beeldintercom is er makkelijk te communiceren met het bezoek wat nog beneden staat. De gehele verdieping is goed te betreden voor een rolstoel. Via de schuifpui in de master bedroom is er toegang tot het balkon, die gelegen is op het noordwesten. Verder beschikt het appartement over nog 2 slaapkamers, die eventueel ook geschikt zijn als hobbyruimte. Bij het appartement hoort een garagebox van 18,2 m², welke is voorzien van een elektrische garagedeur. Kortom een leuk appartement die voor verschillende levensbehoeftes ingevuld kan worden.

Indeling:
entree/hal - slaapkamer(9,5m²) – bijkeuken(5,3m²) - badkamer(5,4m²) voorzien van inloopdouche, dubbele wastafelmeubel en toilet - slaapkamer(17m²) met schuifpui naar balkon - woonkamer(50,4m²) met openkeuken met inbouwkeuken voorzien van kookplaat, afzuigkap, oven, vaatwasser, koelkast en vriezer – kastruimte – toilet – slaapkamer(13,9m²)

Verwarming: Nefit Proline HRC24/CW4, bouwjaar 2011
Warm water: via combiketel
Elektriciteit: 7 groepenkast

Beglazing: dubbele beglazing

Overige info:
Bellingwolde is een grensdorp welke is gelegen in de groenste gemeente van Nederland in het gebied 'Westerwolde'. Bellingwolde staat bekend om de karakteristieke herenboerderijen en draagt het karakter van een streekdorp met een ruim 4 kilometer lange Hoofdweg, welke is aangewezen als beschermd dorpsgezicht. Voorzieningen voor dagelijkse benodigdheden, basisscholen en middelbare school zijn in het dorp te vinden. Voor een uitgebreider winkelbestand bent u met de auto binnen 10 minuten in Winschoten en binnen 30 minuten in Groningen.

Akte passering: bij plaatselijk notariaat
Aanvaarding: in overleg

Kenmerken woning

Overdracht

Status:
Beschikbaar
Vraagprijs:
325.000 K.K.
Aanvaarding:
in overleg

Bouwvorm

Bouwvorm:
bestaande bouw

Indeling

Woonoppervlakte:
125 m2
Inhoud:
438 m3
Aantal kamers:
4
Aantal slaapkamers:
3
Aantal woonlagen:
1
Overige ruimten:

Energie

Warmwater:
c.v.-ketel
Isolatie:
volledig geïsoleerd

Buitenruimte

Tuin:
geen tuin,
Tuin oppervlakte:
m2

Dak

Soort dak:
samengesteld dak - bitumineuze dakbedekking

Overig

Permanente bewoning:
ja
Onderhoud binnen:
goed
Onderhoud buiten:
goed
Huidig gebruik:
Woonruimte
Huidige bestemming:
Woonruimte

Voorzieningen

Soort:
tv kabel, schuifpui,

Plattegrond